Dupin Adria
HR UK

Novosti

ADRIA AJVAR PUTUJE NA ANUGU 2023
ADRIA AJVAR PUTUJE NA ANUGU 2023
Naše top proizvode donosimo u Köln na vodeći sajam međunarodne prehrambene industrije „Anuga”.

Na našem štandu prepunom ukusnih domaćih deliiicija, donosimo vam više noviteta ali onaj najvažniji je Balkanski caviar!
Adria ajvar napravljen je samo od paprike, bez dodatka patlidžana i rajčice! Svaka teglica napravljena je od 16 pečenih crvenih paprika.
Radi se po recepturi staroj preko 100 godina koja njeguje tradiciju! 😊

Dođite i probajte prave mediteranske delikatese, prvoklasna vina i slastice iz našeg bogatog slatkog programa!

Posjetite nas na sajmu Anuga od 7.-11.10.2023. u dvorani 11.1 na štandu D060/E061.
Adria Plavac Mali selekcija - zlatna medalja
Adria Plavac Mali selekcija - zlatna medalja
Vino Plavac Mali selekcija dobiva se od najboljih bobica Plavca Malog, ali i najboljih sorta koje se nalaze na zaštićenom geografskom području Postup (Pelješac). Vrlo delikatan okus vinu daju trostruki utjecaj sunca kroz more, stijenu i zrak. Ovo je suho vino reduciranih tanina, zbog čega je iznimno pitko, a nije teško vino kao ostala crna dalmatinska vina. Adria Plavac Mali selekcija je vino vrhunske kvalitete i bogatog bukea što je ove godine potvrdila i Sabatina te mu je dodijelila zlatnu medalju za kvalitetu proizvoda. Sabatina je natjecanje koje organiziraju Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova te dodjeljuju nagrade vrhunskim vinima.
Najukusniji slatkiši su na ISM-u
Najukusniji slatkiši su na ISM-u
Dolazimo na najveći sajam slatkiša u svijetu!

Adria seli u Köln kako bi izložila neodoljive slatkiše na ISM-u. Održati će se u periodu od 23.04.2023. do 25.04.2023. Donosimo naše najfinije slatkiše - ukusne čokoladne praline, lokume, smokvenjake i čokolade s tradicionalnim mediteranskim okusima. Posjetite nas i oduševite se okusima Hrvatske!

Čekamo Vas u dvorani 3.2, štand A026
 
Adria u Parizu 2022!
Adria u Parizu 2022!
SIAL Pariz međunarodni je sajam koji se etablirao kao najveći svjetski događaj prehrambene industrije. Ove godine očekuje se više od 7000 izlagača, među kojima će se naravno naći i Adria.
 
Tema izdanja 2022. je „Posjedujte promjenu“. Mi smo uvijek bili spremni odgovoriti na sve promjene, te ćemo tako i na ovogodišnjem sajmu našim posjetiteljima prezentirati naše novitete, vrhunske domaće proizvode i brojne degustacije. Dođite, kušajte i odaberite svoje favorite!
 
Svakim danom između 15. i 19. listopada možete nas pronaći u dvorani 1 na štandu B 156.
 
Veselimo se vašem posjetu!
Dingač Adria je ponovno među najboljima
Dingač Adria je ponovno među najboljima
Dingač je najkvalitetnija hrvatska crna loza koja nema konkurencije. Njena duga povijest kvalitete govori o činjenici kako je luka na Pelješcu za vrijeme Austro-Ugarske bila izgrađena samo zbog Dingača, a vino je u najkraćem mogućem roku završavalo na stolovima okrunjenih europskih vladara. Kvaliteta Dingača se kroz stoljeća nije mijenjala te je ostala na viskom nivou te je tako na ovogodišnjoj Sabatini osvojio srebrnu medalju. Sabatina je najstarije domaće natjecanje ocjenjivanja vina koju organiziraju Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova, a ove godine je bio održan u Cavtatu. Na 31. natjecanju bili su najcjenjeniji predstavnici struke, znanosti, ali i proizvođači te dobavljači koji su razmijenili svoja iskustva te nagrade.
Hrvatske delicije u Kölnu
Hrvatske delicije u Kölnu
Adria će i ove godine izlagati na međunarodnom sajmu prehrambene industrije „Anuga”!

Nakon pandemijske 2020. godine i otkazivanja, jedan od najznačajnijih sajmova u prehrambenom sektoru, Anuga, se vraća u stilu. O njegovoj važnosti govore impresivne brojke od preko 4 000 izlagača iz 94 zemlje svijeta, te preko 165 000 posjetitelja prošlog sajma, 2019. godine. U Kölnu ćemo predstaviti tradicionalne slatke i slane hrvatske delicije. Na štandu će biti svega, od vrhunskog domaćeg vina, ručno rađenih keksa i čokoladnih pralina pa sve do gastronomskog blaga - tartufa i maslinovog ulja. Ukoliko ste u Kölnu, obavezno nas posjetite.
Dingač Adria - najbolji među najboljima
Dingač Adria - najbolji među najboljima
 
Dingač je bez konkurencije najkvalitetnija hrvatska crna loza. Uspijeva na padinama brda Dingač na Pelješcu u ekstremnim uvjetima koji ga po svemu čine drugačijim od bilo koje druge loze. Dingač je moćno vino, punog okusa i povišenih tanina, prekrasne tamno-crvene boje.

Mi smo uvijek znali da je naš Dingač nešto posebno, a sada je to potvrdio i stručni žiri na ovogodišnjoj Sabatini! Adria vino Dingač proglašeno je šampionom u kategoriji plavca u (po)velikoj konkurenciji :) Sabatinu inače organiziraju Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinarskih gradova, te je ove godine proslavljena jubilarna 30-a Sabtina, a ocjenljivalo se skoro 400 vina.
Najukusniji slatkiši su na ISM-u
Najukusniji slatkiši su na ISM-u
Pred nama je još jedna godina puna zanimljivih sajmova!

2020-u započinjemo s izlaganjem na sajmu ISM u Kölnu koji obilježava svoju 50. obljetnicu. Na vodeći svjetski sajam slatkiša i grickalica donosimo naše najfinije slatkiše – ukusan rum desert, baršunasto meke lokume i birane čokoladne praline. Posjetite nas i zasladite se!

Čekamo Vas od 02. - 05.02. u dvorani 11.2 na štandu A059!

Nakon sajma u Kölnu svoj štand selimo u Japan na sajam Foodex gdje ćemo izlagati od 10. - 13.3.
Novi Adria džemovi prvi puta u Abu Dhabiju
Novi Adria džemovi prvi puta u Abu Dhabiju
SIAL Middle East međunarodni je sajam hrane koji se etablirao kao jedan od najvećih sajmova hrane i pića na Bliskom Istoku i u cijeloj MENA regiji. Održava se jednom godišnje u Abu Dhabiju, a ove godine obilježava svoju desetu godišnjicu.

Na ovo posebno izdanje sajma i mi donosimo nešto posebno! Naš novi proizvod, slasni džem od suhe smokve, dolazi obogaćen lavandom, narančom, limunom ili rogačem. Možete ih kušati sve na našem štandu Q094 i pronaći svog favorita!

Posjetite nas na sajmu od 09. do 11.12.2019. u Nacionalnom izložbenom centru (ADNEC) u Abu Dhabiju.
Najfiniji Adria proizvodi na Yummex-u
Najfiniji Adria proizvodi na Yummex-u
Naše delicije predstavit ćemo u Dubai-u na jednom od vodećih međunarodnih sajmova na tržištu konditorskih proizvoda, slatkiša i grickalica – Yummex-u.

Na Bliski istok donosimo naše najfinije proizvode, od naših domaćih proizvoda, poput autohtonog hrvatskog kolačića Paprenjaka, do tradicionalnih orijentalnih slatkiša – lokuma. Posebnost u našoj ponudi lokuma su inovativni okusi: naranča, cimet i lavanda.

Posjetite nas na 13-om izdanju Yummex-a od 29. do 31.10.2019., u dvorani ZAB5 na štandu Z5-N80, i kušajte ih sve!
Hrvatske delikatese u Kölnu
Hrvatske delikatese u Kölnu
Naše top proizvode donosimo u Köln na vodeći sajam međunarodne prehrambene industrije „Anuga”.

Na našem štandu prepunom ukusnih domaćih delicija naći će se i prave mediterankse delikatese - prvoklasni tartufi i premium maslinovo ulje. Uz naša već dobro poznata vina, predstavit ćemo dva nova vrhunska istarska vina - Malvaziju i Teran. A moći ćete probati i slastice iz našeg bogatog slatkog programa!

Posjetite nas na 35. izdanju sajma Anuga od 5.-9.10.2019. u dvorani 11.1 na štandu C057.
Selimo na Tajland
Selimo na Tajland
Iz Šangaja, naš štand prepun pravih delicija, selimo na sami jugoistok Azije – Tajland. Točnije u Bangkok na Thaifex 2019, najveći sajam hrane i pića u jugoistočnoj Aziji. U egzotični Tajland donosimo pravo osvježenje za vruće ljetne dane – slasne čokoladne zalogajčiće s rumom.

Na ovom 16. izdanju Thaifexa predstavit ćemo posjetiteljima pravo gastonomsko blago iz našeg delikatesnog programa – istarske tartufe i dalmatinsko maslinovo ulje.

Vidimo se od 28.5. do 1.6.2019. godine u dvorani 6 na štandu J34!
Adria u Aziji
Adria u Aziji
Naše proizvode i ove godine izložit ćemo na najvećem azijskom i trećem najvećem sajmu hrane u svijetu, SIAL-u Kina. Predstavit ćemo svijetu prave hrvatske delicije – domaća vina, vrhunsko maslinovo ulje i dragocjene tartufe. Ususret ljetu donosimo u Aziju i prava ljetna osvježenja – rum desert i rum kuglice. Zvuči primaljivo? 

Posjetite nas u dvorani 3 na štandu E060 od 14.-16.05.2019. u Shanghai-u.

Prava prilika da ih isprobate!
Idemo u Japan
Idemo u Japan
Idemo u Japan na FOODEX Japan - najveći azijski sajam posvećen hrani i piću diljem svijeta.

Ove se godine Foodex Japan održava po 44. put. Nadolazeći sajam izvrsna je prilika da predstavimo tradicionalne hrvatske proizvode Aziji. 

Zavirite na naš štand prepun finih slastica od 05.03. do 08.03.2019. i kušajte ih!

Čekamo vas u dvorani 1 na štandu E04.
Vratio se!
Vratio se!
Vratio se!

Tražili ste i vratili smo ga. Oduševio je mnoge, od Hrvatske preko Njemačke pa sve do Japana. Prava zvijezda među našim proizvodima – Adria rum desert ponovno je dostupan u našem asortimanu. Ukusna pločica obogaćena vrhunskim rumom s preljevom od najfinijeg kakaa. Njezin zavodljiv okus i opojna aroma savršeno će upotpuniti ispijanje popodnevne kave ili pijuckanje koktela u večernjim satima.

Prepustite se i uživajte u omiljenoj poslastici pravih ljubitelja čokolade i fine kapljice!
Adria na ISM-u
Adria na ISM-u
Nakon završene uspješne godine, krećemo u 2019-u u istom stilu.

Adria seli u Köln kako bi izložila neodoljive slatkiše na ISM-u – najvećem sajmu slatkiša u svijetu.
Posjetitelji će imati priliku pogledati i isprobati naše najprodavanije proizvode lokume, čokolade i smokvenjake s tradicionalnim mediteranskim okusima kao što su lavanda, orah, ruža, rogač i naranča.

Za sve posjetitelje pripremili smo posebnu poslasticu – na ovogodišnjem ISM-u s ponosom ćemo predstaviti najnoviju pridošlicu našoj obitelji Adria Rum Desert.
Ukusna pločica mami uzdahe svojim sočnim punjenjem  i preljevom od najfinijeg kakaa. Njezin zavodljiv i delikatan okus savršen je za blagdansko vrijeme, ali će isto tako savršeno komplimentirati i Vaš ljetni koktel.

Čekamo Vas u dvorani 11.2, štand A59.
Novo Adria bijelo i rosé vino
Novo Adria bijelo i rosé vino
Malvasija dubrovačka je sorta koja se tradicionalno uzgaja u Konavoskom polju u blizini Dubrovnika.

Od ove sorte vrlo lijepe i karakteristične arome proizvodimo vino Gospar – prvi cuvee Malvasije dubrovačke i Maraštine.
Lagano i osvježavajuće bijelo suho vino kojem Malvasija dubrovačka daje aromu i tijelo, a Maraština kiselinu i mineralnost.

Malo je vina i vinskih sorti koji imaju povijest i priču kao malvasija dubrovačka.
To je dragocjeno vino Dubrovačke Republike, o kome u tamošnjem arhivu postoje brojni dokumenti stari i 600 godina. Malvasijom dubrovačkom Dubrovčani su darivali samo najveće prijatelje i najveće neprijatelje.

Naš Rosé izrađen je od najboljih bobica Plavca Malog.

Za razliku od drugih Roséa koji se uglavnom smatraju "ženskim" vinom, odlikuje se sasvim drugim karakteristikama – izraženijih je voćnih aroma i snažniji.

Stoga, oprez pri konzumaciji.
Adria na sajmu SIAL Middle East
Adria na sajmu SIAL Middle East
Nakon uspješnog sajma u Parizu selimo se na Bliski istok u Abu Dhabi.

Posjetitelji će imati priliku pogledati i degustirati naše najprodavanije proizvode  –  Adria čokolade i lokume s tradicionalnim mediteranskim okusima poput lavande, rogača i naranče, Adria tartufate –  namaze spravljene od svjetski poznatih istarskih tartufa i maslinova ulja obogaćena aromom bijelih i crnih tartufa.

S ponosom ćemo predstaviti i naše nove proizvode – Adria keks s okusom ružmarina ili višnje te naše novo vrhunsko Adria ekstra djevičansko maslinovo ulje.
Pridružite nam se u brojim degustacijama koje smo pripremili za vas i pronađite svoje nove favorite.

Čekamo vas u dvorani N na štandu R071 od 10.12. – 12.12.2018.             
Veselimo se ugodnom druženju!
Nova ADRIA vina
Nova ADRIA vina
U našu ponudu uvrstili smo nova crna birana vina koja će obogatiti Vaše jelo i svaku prigodu učiniti posebnom. Nazdravite Adria vinima autohtonih dalmatinskih sorti, napravljenih od izuzetnog, dalmatinskim suncem osunčanog grožđa kojem specifičan sastav tla i tipična mediteranska klima daju poseban okus.

Grk je vrlo rijetka hrvatska autohtona sorta. Ovo posebno vino je zlatnožute boje, zrele voćen arome uz nježnu herbalnu nijansu. Karakterizira ga bogat, skladan i zaokružen okus sa lagano gorkastim završetkom. Izvrsno se slaže s ribama poput lososa, plodovima mora, salatama i hladnim jelima te svinjskim lungićem, a možete ga poslužiti i kao aperitiv prije jela. Servira se ohlađen na 12-13 stupnjeva.

Predstavljamo Vam sasvim drugačije vino poput Plavca Malog Selekcije reduciranih tanina zbog čega je iznimno pitko i puno lakše nego ostala dalmatinska crna vina.
Kao što mu i samo ime kaže, napravljen je od najboljih bobica Plavca Malog, ali i najbolje sorte sa zaštićenog geografskog područja Postup. Vino je to vrhunskih karakteristika i bogatog bukea koje sa sobom nosi jedna tako plemenita loza kao što je Postup i u njemu se može definitivno osjetiti trostruki utjecaj sunca kroz more, stijenu i zrak.

Ljubitelji vrhunskih crnih vina sigurno će zavoljeti naš novi Plavac Barrique.
Baza za ovo vino su probrane bobice sa najvećim udjelom sladora.
Koristi se receptura stara preko 100 godina, vrijeme odležavanja je maksimalno 12 mjeseci i odležava isključivo u bačvama od slavonskog hrasta.
Neki proizvođači vole Plavac Barrique pojačati sa bobičastim voćem (kupine, maline), mi ne dodajemo ništa jer smatramo da sve ostalo mijenja svojstvo odličnog vina samog po sebi.

Ljubitelji slatkih desertnih vina doći će na svoje sa Prošekom.
Riječ Prošek dolazi iz korijena riječi prostirati i nema nikakve veze sa talijanskom regijom Prosecco i njihovim proizvodom (vino spumante), a prostirati u ovom slučaju znači na dalmatinski suhozid prostrijeti najbolje bobice Plavca Malog i tako ih pustiti utjecaju sunca i kamena, te nakon toga po ponovo specifičnoj recepturi izraditi Prošek intenzivno tamne boje i koji se također razlikuje od drugih sličnih Prošeka, koji se uglavnom rade od bijelih dalmatinskih sorti.

A za vrhunske poznavatelje odabrali smo Dingač i Dingač Riservu.
Dingač je vrhunsko crno vino autohtone sorte plavac mali s zaštičenog i ograničenog položaja DINGAČ na poluotoku Pelješac, suho vino jačih tanina, a Dingač Riserva je vino pravljeno od posebno biranih zdravih grozdova koji su ostavljeni na trsu mjesec dana da se prosuše.
Bez konkurencije najkvalitetnija hrvatska crna loza, na padinama brda Dingač uspijeva u ekstremnim uvjetima koji ga po svemu čine drugačijim od bilo koje druge loze, izuzev Postupa, koji je kvalitetom, ali i geografskom pozicijom najsličniji. O Dingaču se puno zna, a najbolje o njegovoj kvaliteti svjedoči i činjenica kako su za vrijeme Austro-Ugarske samo radi njega u pitoresknim uvalama južne strane Pelješca građene luke s magacinima za otkup tog vina, koje bi u najkraćem mogućem roku završavalo na stolovima okrunjenih europskih vladara.

 
ADRIA na SIAL-u – najvećem sajmu inovacija u prehrambenoj industriji
ADRIA na SIAL-u – najvećem sajmu inovacija u prehrambenoj industriji
SIAL je najveći svjetski prehrambeni sajam inovacija i održava se svakih dvije godine, a ADRIA će s ponosom i ove godine predstaviti svoje inovacije po četvrti puta.
Pripremili smo brojne degustacije i prezentacije naših noviteta – ADRIA keks s ružmarinom ili višnjom, ADRIA voćni kolač s okusom marelice i badema ili šljive, badema i cimeta te naše novo vrhunsko ADRIA ekstra djevičansko maslinovo ulje.
SIAL će trajati do četvrtka, 25.10.2018.
Potražite nas već danas u dvorani 4 na štandu L60 i isprobajte slasna iznenađenja koja smo pripremili za vas.
Adria diljem svijeta
Adria diljem svijeta
Izvoz je pokretački mehanizam razvoja svake zemlje, a njegov doprinos razvoju puno je veći kod malih zemalja ovisnih o inozemnim tržištima kao što je Hrvatska. U Hrvatskoj vlada vječni problem prevelikog uvoza u odnosu na izvoz. Samo oko 15% poduzeća izvozi. Međutim, upravo ta izvozno orijentirana poduzeća zapošljavaju 51% zaposlenih u svim poduzećima, investiraju 62% ukupnih investicija, ostvaruju oko 66% od ukupnih prihoda od prodaje, te u razvoj ulažu čak oko 73% sredstava od ukupno ulaganih sredstava u razvoj. Također, ostvaruju dobit od 76%. Rast takvih poduzeća čini ukupnu hrvatsku ekonomiju snažnijom.

Posljednjih godina Hrvatska bilježi porast izvoza zahvaljujući ulasku u Europsku uniju čime su uklonjene carinske barijere sa zemljama članicama EU. Mogućnosti koje nudi otvoreno tržište prepoznala je i naša tvrtka te smo se okrenuli izvozu vlastitih proizvoda na inozemna tržišta. No, osim na tržišta EU brend Adria širimo i na tržišta izvan granica Europske unije.

Konstantnim otvaranjem novih tržišta i jačanjem udjela na postojećim izvoznim tržištima želimo doprinijeti internacionalizaciji proizvoda. Adria proizvodi prisutni su na tržištima 11 zemalja diljem svijeta. Tako se naši proizvodi mogu naći u Estoniji, Engleskoj, Francuskoj, Japanu, Švedskoj, Ukrajini, Malti, Slovačkoj, Italiji, Sloveniji i BiH.

Prisutnost Adria proizvoda u svijetu u konstantnom je porastu, a odnedavno ih izvozimo i u Rusiju, Crnu Goru i Rumunjsku. Redovitim izlaganjima na poznatim svjetskim međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji radimo na povećanju međunarodne prepoznatljivosti brenda.

Ponosni smo, kao hrvatski izvoznici, biti jednim od generatora razvoja i gospodarskoga rasta Hrvatske.
Ekspanzija poslovanja tvrtke na međunarodnim tržištima
Ekspanzija poslovanja tvrtke na međunarodnim tržištima
Tvrtka Dupin d.o.o. pokrenula je inovativnu proizvodnju hrvatskih proizvoda pod vlastitom registriranom robnom markom Adria pod kojom plasira hrvatske proizvode za koje posjeduje prepoznatljivu ambalažu. Realizacijom predmetnog projekta značajno će se doprinijeti internacionalizaciji poslovanja prijavitelja širenjem na inozemna tržišta u Saudijsku Arabiju, Ujedinjene Arapske Emirate, Egipat, Kinu, Južnu Koreju, Japan.
 
Cilj projekta je osnaživanje položaja tvrtke Dupin d.o.o. na ciljanim inozemnim tržištima te povećanje međunarodne konkurentnosti kroz nastupe na najznačajnijim europskim i međunarodnim sajmovima u prehrambenoj industriji. Realizacijom projekta očekuje se povećanje profitabilnosti i prihoda od izvoza te zapošljavanje novih radnika.
 
Ukupna vrijednost projekta: 1.092.172,58 HRK
EU sufinanciranje projekta: 698.751,76 HRK
Razdoblje provedbe projekta: 21.07.2017. – 21.01.2020.
Kontakt osoba: Goran Kurtović, goran.kurtovic@dupin.hr

Više informacija:
 


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.
ADRIA na najvećem sajmu slatkiša - ISM u Koelnu
ADRIA na najvećem sajmu slatkiša - ISM u Koelnu
Adria će i ove godine biti izlagač na sajmu ISM u Kölnu. Sajam ISM je najveći svjetski sajam slatkiša i grickalica. Adria je ponosna da će predstaviti svoje proizvode po peti put na ISM sajmu. ISM će se održati u periodu od 28.1.2018. do 31.1.2018. U mnoštvu inovacija, novih proizvoda te neobičnih okusa smjestit će se i naš Adria štand na kojem će biti održane mnogobrojne prezentacije i degustacije.

S veseljem Vas pozivamo na slatko druženje – Hala: 2.2, Štand: B49. Vidimo se!
Nastup na sajmovima Tuttofood & SIAL China
Nastup na sajmovima Tuttofood & SIAL China
Adria će ove godine biti izlagač na još dva svjetski poznata sajma – Tuttofood u Milanu (08.-11.05.2017.) te SIAL China u Šangaju (17.-19.05.2017.). Ovi sajmovi posvećeni su prehrambenom sektoru i odlične su platforme putem kojih će se Adria proizvodi još jednom predstaviti širokom internacionalnom tržištu.

Nadamo se nastavku dobrih rezultata s prethodnih sajmova te Vas srdačno pozivamo da nas posjetite (Tuttofood - HALL:6, STAND: G22; SIAL China - HALL:W3, STAND: C090).
 
Pratite Adria.hr i na Instagramu
Pratite Adria.hr i na Instagramu
Adria - najljepša hrvatska priča od sada i na Instagramu!

Svakako nas zapratite jer će naš feed biti prepun slatkih i slanih užitaka. Budite u toku i prvi saznajte koji su to novi proizvodi na našim policama, kada cijene padaju, a veselje raste!

Uz naše proizvode imat ćete priliku i upoznati Adria tim. Cilj nam je dijeliti s Vama naša uvjerenja, zanimljivosti o namirnicama i još mnogo toga.

No, ne želimo samo mi dijeliti! Pozivamo te da budeš kreativan – uhvati svoj Adria trenutak i dodaj #adria jer Vaše zadovoljstvo Adria proizvodima nas pokreće!

Vidimo se na Instagramu!
Novi Adria Botuni
Novi Adria Botuni
Novi trendovi na tržištu slatkiša te preporuke naših vjernih kupca, koje su nam vrlo bitne i indikativne, inspirirale su nas da napravimo određene promjene i dodatno poboljšamo najpoželjnije Adria kekse:
 
  • Komadno pakiranje – svaki keks unutar kutije posebno je pakiran u prozirnu foliju kako bi se zadržala maksimalna svježina proizvoda
  • „TO GO“ koncept – zahvaljujući posebnom pakiranju svakog keksa sada je on pogodan za konzumaciju na svakom mjestu i u svako vrijeme (na poslu, u školi, na putu…)
  • Zadržali smo prepoznatljiv Adria dizajn, ali smo dimenzije kutije dodatno prilagodili kako bi proizvod još bolje pristajao na police trgovina
  • Smanjenje gramaže kako bi se zadovoljili kriteriji tržišta koje nameće manja pakiranja kao novi trend
 
Adria osvaja tržište Velike Britanije
Adria osvaja tržište Velike Britanije
S veseljem Vas obavještavamo o novom internacionalnom uspjehu Adria branda. Ovoga puta dio proizvoda iz linije zimnica našao je svoje mjesto na još jednom važnom tržištu, onom Velike Britanije.

Iako su tržišta Europske unije odlično opskrbljena najrazličitijim vrstama proizvoda, Adria je uspjela pronaći svoju nišu  i inovativnim proizvodima istaknuti se u masi.

Vrhunski dizajn i kvaliteta proizvoda, te diferencijacija prilikom odabira ključnih sastojaka, još jednom su se pokazali kao dobitna kombinacija i omogućili su Adria brandu da se pozicionira uz bok ostalim proizvodima internacionalnih kuhinja poput kineske, tajlandske, grčke, talijanske, španjolske i ostalih.
 
Adria opet iznenađuje
Adria opet iznenađuje
Upravo kada ste mislili da ste od Adrie već vidjeli sve, stigli su nam novi okusi omiljenih lokuma.

Od sada Adria lokumi u pakiranju od 180g dolaze i s novim vrlo primamljivim okusima naranče, cimeta te, posebno zanimljivim, okusom lavande.

Ove lokume prati i vrhunski dizajn ambalaže kako biste bili sigurni da je darivanje Adria proizvoda i dalje najbolji izbor. Tome u prilog ide i veliki interes na ISM sajmu u Koelnu gdje su novi okusi premijerno predstavljeni.
 
Izvoz u Ukrajinu
Izvoz u Ukrajinu
Posebno nam je zadovoljstvo obavijestiti Vas da je s Novom godinom započeo izvoz Adria proizvoda u Ukrajinu. Tako sada Adria praline, deserte i smokvenjake možete naći u luksuznim prodavaonicama, hotelima, restoranima i wine barovima diljem Ukrajine. Izuzetno smo ponosni što smo uspješno odgovorili na sve izazove i preduvjete koje zahtijeva ulazak proizvoda na ovako veliko tržište.

Dobri izvozni rezultati nastavak su kontinuirane politike ulaganja u kvalitetu proizvoda, a potom i u marketing i promociju prvenstveno kroz sudjelovanje na brojnim inozemnim sajmovima. S novim vjetrom u leđa, nastavljamo istim tempom i u 2017. godini.
Zimsko pojačanje
Zimsko pojačanje
Adria je ove zime odlučila uhvatiti se u koštac sa snijegom i hladnoćom. Dva nova likera iz naše ponude ukrstila su snage kako bi vam osigurala toplinu u svakom trenutku -  na kućnom druženju s prijateljima, na spektakularnoj Snježnoj kraljici, ali i prilikom vlastitih vratolomija na skijalištima.

Liker pelin i med te onaj od suhe šljive donose nove i jedinstvene okuse alkoholnih pića na tržište. Budite među prvima koji će ih kušati.
Nastup na sajmu ISM u Koelnu (29.01.-01.02.2017.)
Nastup na sajmu ISM u Koelnu (29.01.-01.02.2017.)
Sajam ISM u Koelnu je najveći svjetski sajam slatkiša i grickalica. Ove godine održat će se u periodu od 29.01. do 01.02.2017., a Adria brandu izuzetno je zadovoljstvo što će biti dijelom tog događaja. U mnoštvu inovacija, novih proizvoda te neobičnih okusa smjestit će se i naš štand na kojem će biti održane mnogobrojne prezentacije i degustacije.

S veseljem Vas pozivamo na slatko druženje – Hala: 2.2, Štand: B 051. Vidimo se!
Adria u Hong Kongu
Adria u Hong Kongu
S veseljem Vam najavljujemo nastup Adria proizvoda na sajmu Food Festival Hong Kong 24.-28.12.2016. u suradnji s društvom Michael Čulina d.o.o.

Poseban naglasak biti će stavljen na Adria ručno rađene tamne čokolade te ajvare i zakuske iz naše ponude koji su Kinezima potpuno novo i očaravajuće otkriće među delikatesama. Adria brand tako će se naći u društvu još nekoliko renomiranih hrvatskih tvrtki kao jedan od predstavnika proizvoda koji nude ono najbolje od Hrvatske. Više o ovom sajmu možete pročitati ovdje.
Adria na Deliiicije web shopu!
Adria na Deliiicije web shopu!
Budući da potrošači danas kupuju s bilo koje lokacije i u bilo koje vrijeme, a web shopovi su sve poželjniji način nabave određenih proizvoda, s ponosom vam donosimo vijest da od sada Adria proizvode možete kupovati i putem Deliiicije web shopa u svakom trenu. Tako se Adria brand našao uz bok s vrhunskim svjetskim brandovima kao što su Lindt,  Twinings, McVitie's, Reber, Walkers, Goldenn, Hamlet i mnogi drugi.

Toplo preporučamo posjet Deliiicije web shopu - razgledajte, poželite i vrlo jednostavno naručite. Otvaranje Deliiicije web shopa u ovo vrijeme posebice veseli istinske sladokusce koji zasigurno neće propustiti priliku da iz udobnosti svoga doma kupe najslađe božićne poklone.

Cjelokupnu ponudu Deliiicije web shopa pogledajte ovdje.
Nova Adria web stranica
Nova Adria web stranica
Zadovoljstvo nam je predstaviti vam našu novu web stranicu na kojoj se upravo nalazite. Kontinuiran razvoj i nadogradnja Adria branda zahtjevaju isto tako moderan i cjelovit pristup s logističke i informatičke strane. Upravo ovaj posljednji ovoga je puta bio u našem fokusu. Najvažnije od mnogobrojnih prednosti nove web stranice su:
  1. Responzivan dizajn – sukladno najnovijim trendovima prema kojima sve veći udio korisnika pristupa internetu putem mobilnih uređaja, u današnje vrijeme postalo je neophodno da web stranica bude responzivna. Tom prilagodbom vidljivost web stranice postala je prilagođena dimenzijama različitih uređaja (Android, iPhone, različiti tableti, računala i sl.).  
  2. Cjelovit i jezgrovit sadržaj web stranice – prilikom kreiranja nove web stranice vodili smo računa da sadržaj koji ona predstavlja bude nedvosmislen, jasan i pregledan. Sadržaj je koncipiran na način da uz što manje „pretraga“ dobijete što više informacija o proizvodu koji vas zanima.
  3. Kvalitetne fotografije, dizajn fonta, boje – imajući u vidu da su ljudi izrazito vizualna bića, kvalitetne fotografije proizvoda neizostavan su dio nove web stranice. Budući da veliku pažnju poklanjamo dizajnu i pakiranju naših proizvoda, na ništa manje nismo željeli pristati niti po pitanju njihovih fotografija na web stranici. Vodili smo računa da, uz fotografije, dizajn fonta i jasnoća boja čine jednu vizualno zaokruženu priču.
Uskoro: More čokoladni barovi
Uskoro: More čokoladni barovi
MORE BAROVI – MORE je naš novi brand koji predstavlja kontinuiran razvoj i nadogradnju čokoladnog asortimana sukladno željama i potrebama naših vjernih kupaca. Upravo zbog prilagođavanja njihovim potrebama, Odjel istraživanja i razvoja trenutno je posvećen razvoju robne marke ovih barova za nekolicinu inozemnih kupaca.
Adria u svijetu
Adria u svijetu
Zadovoljstvo nam je potvrditi da je prisutnost Adria proizvoda u svijetu u konstantnom porastu. Primarno uvijek naglasak stavljamo na kvalitetu samih proizvoda, a veliku pažnju posvećujemo i dizajnu ambalaže. Naši klijenti diljem svijeta potvrđuju da smo na dobrom putu i stoga samo jedno kratko „HVALA!“ zato što se, zajedno s nama, trudite da brand Adria raste iz dana u dan.
Adria botuni
Adria botuni
Izuzetno smo ponosni što vam možemo predstaviti nove Adria perjanice koje nadilaze sva očekivanja i nastavljaju našu slatku priču u jako pozitivnom smjeru. Riječ je o dva mala tarta fantastičnog okusa, hrskave teksture i zavodljive arome.
Adria zimnica
Adria zimnica
Našu Adria obitelj odlučili smo od ove zime uvećati istinskim zimskim delicijama - ajvarom, feferonima, ukiseljenim pečenim paprikama i slavnom Zakuskom. Za vas smo izabrali samo najbolje povrće, dodali mu dašak tajni naših baka te tako kreirali vrhunske gastronomske okuse kakve pamtite iz svoga djetinjstva.
Adria lokumi 90g
Adria lokumi 90g
Manja pakiranja savršena su za Vaš brzinski užitak, a kao slastica "to go" upotpunit će ponudu asortimana benzinskih postaja, kioska i manjih trgovina. Zasladite si život!
Novi okusi Adria džemova
Novi okusi Adria džemova
Adria donosi komadić prirode za vaš stol. Ubrali smo najzdravije plodove iz prirode, pridodali umijeće i dobro čuvane tajne naših baka, primijenili najsuvremenija dostignuća u proizvodnji i stvorili još jedan gastronomski užitak: Adria džemove od marelice, šljive, višnje, jagode, kupine i maline.
Adria Nonini kolačići
U ovom kratkom videu pogledajte kako nastaju naši neodoljivi Nonini kolačići. Žao nam je samo što vam uz sliku ne možemo prenijeti i očaravajući miris. Uživajte!
Novo: Adria duo keks
Novo: Adria duo keks
Adria je bogatija za dvije nove slastice: duo keks čoko i duo keks vanilija. Spoj prhkog biskvita sa slasnim punjenjem od čokolade i vanilije, duo keks stiže u atraktivnom i modernom pakiranju od 240g. Ukusan i hrskav, izvrstan je kao međuobrok u svakoj prilici: kada ste u pokretu, na poslu ili u trenucima predaha uz šalicu mlijeka.
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.