Dupin Adria
HR UK

O nama

Adria nije samo posao. Adria je proizvod strasti i ljubavi našeg osnivača prema dobroj hrani.
Ono u što mi vjerujemo je da hrana, kada pravilno pripremljena i prezentirana, hrani ne samo tijelo, već i dušu. Baš takvu hranu mi želimo donijeti na tržište!

U početku smo željeli ponovno oživjeti tradicionalne hrvatske slastice, okuse našeg djetinjstva. Recepti naših starih, mediteranski sastojci i ručna proizvodnja - tako je sve krenulo. Počeli smo ponovno ljude upoznavati s paprenjacima, koje su mnogi do tad jedino znali po knjizi "Zlatarovo zlato". Smokvenjacima smo udahnuli novi život pomiješavši ih s lavandom, bademom i narančom. Vratili smo i rogač u kuhinje i napravili najfinije keksiće!

Naš ručno rađen asortiman koristi jedinstvene sastojke specifične za regiju. Sastojci poput lavande, smokve, naranče, badema i rogača mogu se naći u našim ukusnim keksima, čokoladama i džemovima.

Također imamo modernu proizvodnju koja nam omogućuje proizvodnju većih količina odjednom, te da potpuno zadovoljimo potražnju tržišta. U našem širokom asortimanu možete pronaći ukusne praline, neobične i inovativne lokume, te prhe kekse.

Probajte naše proizvode. Voljeti hranu znači voljeti život.Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.