Dupin Adria
HR UK

Keksi, Kolači

Keksi, Kolači
Ručno rađeni Adria keksi obogaćeni su različitim varijacijama okusa Mediterana. Prvoklasni sastojci, kao što su bademi, naranča, cimet, rogač, ružmarin i lavanda, u inovativnim kombinacijama svakome od tih proizvoda daju specifičan okus. Adria Amaretti keks je neodoljiva slatkasto-gorkasta okusa. Adria Nonin kolačić s kakaom i lješnjakom, džemom od smokve ili marelice, bit će završni touch of class svakog obroka ili popodnevna druženja uz čaj.

Možemo samo zamišljati kako se uživalo u keksu paprenjaku u doba kad je August Šenoa pisao „Zlatarevo zlato“, ali u prilici smo kušati kakvog je okusa njegova suvremena izvedenica Paprenjak Adria. Ručno rađeni keks neodoljiva je okusa, a pred ljubitelje postavlja ozbiljnu dvojbu: paprenjak s rogačem, đumbirom ili čilijem. Sladokusci će se teško odlučiti za jednu od tih papreno-slatkastih kombinacija. Najbolji je izbor kušati paprenjake različitih okusa i tek tada odabrati svog favorita.
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.