Dupin Adria
HR UK

Lokum

Lokum
Ljudi i slastice putovali su od istoka prema zapadu i u suprotnom smjeru – od Otomanskog do Venecijanskog i Austrougarskog carstva, ostavljajući mnoge tragove na putu kojim su neminovno prolazili ploveći Jadranskim morem. Slastičarski plovni put nije mimoišao naše krajeve, mnogo se toga zaustavljalo na našoj obali i postupno postajalo dio naše tradicije.Tradicija katkada nestaje s ljudima koji je nisu prenijeli na mlađe naraštaje, a katkad imamo sreću da je poštovatelji tradicije očuvaju i u moderniziranom obliku prenesu u današnje vrijeme.

Adria lokum je jedna je od takvih oživljenih tradicija. Tradicionalne okuse Adria lokuma od ruže ili oraha teško je nadomjestiti bilo kojim boljim okusom. Ipak, odlučili smo se hrabro upustiti u avanturu te sa uspjehom u kolekciju dodali inovativne lokume od naranče, lavande i cimeta. Adria lokum idealan je nakon prvog gutljaja prave tradicionalne kave bez šećera koja vas u trenu razbudi. Njegova svilenkasta struktura, mirisne note i slatkoća vratit će vas u normalan život i ponovo ćete biti spremni za svaki izazov dana.
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.