Dupin Adria
HR UK

Tartufi, Ulja

Tartufi, Ulja
Tartuf, kralj delicija, krije se u Motovunskoj šumi, negdje duboko pod zemljom, ali iskusni tragači otkrit će ga ma koliko se činio nedohvatan ljudskom oku. U tome će im pomoći trenirani psi osjetljiva njuha koji nanjuše tajne kraljevske odaje, otkriju Kralja tartufa i prepuštaju posao kopačima gastronomskog bijelog ili crnog zlata.

Osim pažljivo odmjerena ribanja listića Adria cijelog crnog tartufa na neko posebno jelo, Adria program uključio je tu gastronomsku deliciju i u druge proizvode. U Adria maslinovo ulje, u Adria tartufatu, namaz od tartufa i šampinjona te tartufa i maslina. Za prave ljubitelje tartufa koji žele probati baš sve namaze s tartufima Adria je kreirala mini kolekciju tartufata. Da biste uživali u Njegovoj Ekselenciji Tartufu, ne morate danima pretraživati Motovunsku šumu: Adria program nadohvat vam je ruke!

Brojni su veliki književnici utkali motiv ruku u svoja djela. Tako su i u Adria maslinovom ulju ruke nezaobilazan motiv koji tvori vrhunski proizvod. Svaku maslinu prerađenu u Adria ekstra djevičansko maslinovo ulje ​pomiluju ruke čovjeka, što znači da se beru bez strojeva, a što je najvažnije, ekološke su proizvodnje. Rezultat toga je, kako ga je Homer nazivao, tekuće zlato koje čuva zdravlje. Stoga, ako birate zdravlje, izaberite Adria maslinovo ulje!
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.