Dupin Adria
HR UK

Ukiseljeno povrće

Ukiseljeno povrće
Svima koji misle da su zimsko razdoblje i privlačnost povrća neusklađeni gastronomski pojmovi preporučamo Adria zimnicu. Blagi ili ljuti ajvar, blagi feferoni, ukiseljene pečene crvene i žute paprike, blaga ili ljuta Zakuska, u prikladno dizajniranim staklenkama, proizvedeni su od prvoklasna povrća. Adria zimnice oplemenjene su dodacima provjerenima na bogatim iskustvima naših baka i prabaka koje su je pripremale kao dodatak tradicionalnoj zimskoj prehrani u kojoj je povrće uvijek bilo „najslabija karika“. Poučile su nas kako trajno sačuvati okuse i mirise ljetnog povrća, u njihovom izvornom obliku, da se ne unište u suvremenim uvjetima visoke prehrambene tehnologije te da i dalje podsjećaju na doba njihova sazrijevanja. 

Uz zimnicu, Adria nudi masline u staklenkama: crne masline, zelene masline punjene ovčjim sirom, bademima ili pastom od paprike. Program je upotpunjen Adria paprikama punjenim sirnim namazom i Adria šampinjonima. Kušajte najbolje od Mediterana, kušajte proizvode koji nas svrstavaju u svjetski vrh gastronomskih delicija.
Zajedno do fondova EU
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sadržaj ove stranice isključiva je odgovornost tvrtke Dupin d.o.o.